សម្លរការី​សាច់មាន់​



#១.​គ្រឿងផ្សំ៖ 
​- សាច់មាន់​កាប់​ជា​ដុំៗ​រំលីង​អោយ​ឆ្អិន 
-​ ដូង​(​ក្បាលខ្ទិះ​)១​ចាន
- ​ម្ទេស​ឆ្អើរ​៥​ក្រាម​
- គល់​ស្លឹកគ្រៃ​៣​ដើម
- រំដេង​២០​ចំនិត
- រមៀត​១០​ចំនិត
- ខ្ជាយ​៣​ក្រាម .
- សំបក​ក្រូចសើច​៥​សន្លឹក .
- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ម៉ត់​១០០​ក្រាម
- ខ្ទឹមក្រហម​ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ម៉ត់​១០០​ក្រាម
- ​សណ្តែកដី​កុំ​បុក អោយ​ម៉ត់​ពេក​៣០០​ក្រាម
- ​គ្រាប់​ប៉ូវ​កាក់​លីង​៥​គ្រាប់
- ​កាពិ​៣​ក្រាម .
- គ្រឿងការី​គ្រប់មុខ​១​កញ្ចប់ .
- ដំឡូងជ្វា​កាត់​ជា​ដុំៗ​១៥០​ក្រាម
- ​ខ្ទឹមបារាំង​ចិត​ជា​ចំនិតៗ​១៥០​ក្រាម
- សណ្តែក​គួរ​កាត់​ជា​កង់ៗ​២០០​ក្រាម
- ដុំ​ស៊ុប​ខ្នរ​រស់ជាតិ​សាច់មាន់​១​ដុំ​។​
#២.​គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ខ្ជាយ រមៀត សំបក​ក្រូចសើច ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម បុក​ចូល​កាពិ​បន្តិច លាយ​គ្នា​អោយ​ម៉ត់​ចូលគ្នា​។ យក​ខ្ទះ​ចាក់​ប្រេងឆា​បន្តិច ទុកអោយ​ក្តៅ​សឹម​ដាក់​សាច់មាន់​ចៀន អោយ​ឡើង​ក្រហមព្រឿងៗ ទើប​ដាក់​គ្រឿង​បុក​រួច​ឆា​ច្របល់​ចូលគ្នា សព្វ​ហើយ​ដាក់​ដំ​ស៊ុប​ខ្នរ រស់ជាតិ​សាច់មាន់​(​ទុកអោយ​ឈ្ងុយ​) រួច​ដួស​ដាក់​ចាន​ទុក​មួយអន្លើ​។ យក​ក្បាលខ្ទិះ​ដាក់​រំងាស់ អោយ​ឡើង​ខាប់ ទើប​ដាក់​សាច់មាន់​ឆា​ជាមួយ​គ្រឿង កូរ​ចូលគ្នា​អោយ​ឡើង​ឈ្ងុយ​រួច​ពូត​ខ្ទិះ ចុង​ដាក់​រំងាស់​អោយ​ផុយ ដាក់​ដំឡូង ខ្ទឹមបារាំង សណ្តែក​គួរ គ្រាប់​ប៉ូវ​កាក់​ទុកអោយ​ឆ្អិន ភ្លក់ មើល​អោយ​ល្មម​តាម​ចូលចិត្ត​ជាការ​ស្រេច​។​

No comments:

Post a Comment

Adbox

@templatesyard